Shopping Cart
0 items
 
Cawangan Seluruh Malaysia

PENGURUS JUALAN BORONG@KILANG

En Khairul Sukri 010-9004228

( IBU PEJABAT)

(BELIAN BORONG DISKAUN % MENARIK)

Rating for minsyam.lot.my

Website counter

 YouLikeHits.com

PELAWAT MINSYAM BORONG@KILANG

 

(MINSYAM DELIVERY)

"U call, I hantar"  010-9004228

(LEMBAH KELANG dan Kuala Lumpur dan Putrajaya)

(Sila call atau sms utk setkan masa, alamat dan jumlah tempahan)

 

(DAPATKAN STOK SEGERA!!!)

 

1. EN. SUKRI 012-2284228 (BANGI & PUTRAJAYA)

2. PN SANAWIYAH 010-9004228 (KL BANDAR, PJ, D'SARA)

3. EN HAFIZ 017-2530700 (SELANGOR BANTING)

4. EN MARZUKI 012–3055087 (KAJANG/SEMENYIH)

5. USTAZ SHARIL 019-6764269 (PINGGIRAN KL)

6. USTZH ZAHRAH 016-2793391 (CHERAS)

7. EN SAIFUL 017-2808919 (SHAH ALAM)

8. CIKGU FARHAN 019-9139304 (JOHOR)

9. HJ FAZIL 013-3901187 (NEGERI SEMBILAN)

10. PN SOLEHAH  016-9212075 (KELANTAN)

11. EN FARHAN 019-9139304 (PAHANG)

12. EN WAN BUKHARI 019-9416374 (TERENGGANU)

13. PN ASMAWATI 013-8174166(SIBU)

14. UST BAKRI 012-522 0058 (UTARA)

 

 

KAMI SEDANG MENAMBAH DAN MENGEMASKINI

SENARAI PENGEDAR MINSYAM @ STORMREADERS

SELURUH MALAYSIA

 

Bagi mengiklankan nama anda

Dapatkan PENGESAHAN di

(012-2284228/ 010-9004228)

 




Perlis/Kedah

1.Pn. Mujahidah Naim 0174662380 (Kodiang,Kedah)

2. Pn.Maizon 016-4571397 (Sg.Petani)



Perak/Pulau Pinang

1. Pn. Sharifah Hawa 012-5804972(Bidor)

2. En. Rohaizal 016-5261237(Ipoh)

3. Pn. Hazlin 013-3360927 (Padang Rengas)

4. En.Jamaludin 019-5511323 (Taiping)

5. Pn. Hajar 0175780473 (Komtar, P.Pinang)

6. En.Helmi Ahya 0134803930 (Balik Pulau,P.Pinang)

7. Pn. NorAin 012-7581966 (Lumut Perak)

8. Pn.Alijah 012-5317709 (Manjung Point)


Terengganu

1. En.Wan Bukhari 019-9416374 (Kuala Terengganu)

2. En. Abdullah 019-9537069 (Kemaman)

3. En.Wan Fuad 014-8251215(Besut)

4. MF Soleh Trading 010-4040799 / 019-9837860 (Kuala Terengganu)

5. Hajah Haini 019-9347175(Dungun)

6. Cikgu Asha Azlina 019-9550977 (Kuala Terengganu)

7. Pn. Hanisah 019-9584733 (Kg.Kuala Bekah,K.Terengganu)

8. Pn. Apsah 013-9097053 (kemaman)

9. En. Asrul 019-5584736 (Kuala Besut)

10. Haji Dungun 019-9891225 (Bandar Almuktafi Billah Shah)

11. Pn.Noorashikin 012-9469042 (PAKA)

12. Farmasi Annur Medicare 0126637074/ 013-9127761 (Marang)


Kelantan

1.Pn. Soleha Yahya 016-9212075 (Pasir Mas)

2.Pn.Zaleha 019-8167446, 019-9567446 (Tumpat)


Pahang

1. En. Ahmad Taufek 013-9676665 (Kuantan)

2. En. Farhan 019-9139304 (Kuantan)

3. MF Soleh Trading 019-9837860 (Balok)

4. Cikgu Ashgaree 013-9502965 (Tanjung Lumpur)

5. Pn. Fadilah 019-9394741 (Indera Sempurna/Kipsas/Bt 10)

6. Pn. Rohaida 019-9317967 (Pekan)

7. Pn. Auni Hamimi 014-8487605 (UMP/Jln Gambang)

8. Cikgu Rajwani 013-9833767 (Permatang Badak)

9. En. Asri 013-9757065(Temerloh)

10. En. Mustafa 013-9349884 (Bentong)

11. Pn.Zuraida Asnan 013-9038997(Pekan)

12. Pn. NoorAini 012-9007454 (Bandar Jengka)

13. Pn. Nur Sakinah 019-9880522 (Kuantan)

14. Pn. Seripah 013-2727338 (Kuantan)

15. En. Wan Zakaria 019-9647242 (Bukit Kuantan)

16. Pn.Rozliena 0129009315 (Jln Pekan/Sg.Isap)

17. Pn.Ros Zanawita 012-5075846 (Bandar Indera Mahkota)


Selangor

1. Pn. Norfaridah 012-6290840 (Bandar Utama,Subang)

2. Pn. NoorLydiaLina 012-3516436 (Gombak)

3. Pn. Faridah 012-9306899 (Serendah)

4. Pn. Ruslinda Basiran 013-7754544 (Semenyih)

5. Pn. Zamrah 016-9695757 (Cheras)

6. Pn. Nurul Hanan 012-6405057 (Bandar Bukit Raja/setia alam)

7. Pn. Nurfadilah 019-2113008 (Damansara,Sg.Buloh)

8. Pn. Siti Mariam 012-2072297 (Bangi)

9. Cik Emma 013-3178252 (Klang)

10. Pn. Umi Khairiah 018-2258799 (Seri Kembanagn)

11. Pn. Che Azenani 016-3377496 (Puchong)

12. Pn. Maznah 013-6633565 (Melawati)

13. Pn. Nuraqilah Hanis 019-4375329 (Seri Kembangan)

14. Pn. Siti Asmah 012-7041932 (Kajang)

15. Pn.Zalikha 012-6189491 (Subang Jaya)

16. En. Imad 012-2810403 / 013-3465121 (Saujana Utama, Sg.Buloh)

17. Pn.Maizon 016-4571397 (Kota Damansara)

18. Pn.Zaleha 019-8167446 , 019-9567446 (Damansara)

19.En.Mohd Ikram 013-2218024 (Selayang)


Kuala Lumpur

1. Pn. Wan Zuraini 019-2600884 (Jln Duta)

2. Pn. Halimah Habib 013-3349634 (sentral KL)

3. En. Fadhil 013-3827383 (sg.Besi)

4. Pn. Mahani 019-6146869 (Keramat)

5. Pn.Syamsiyati Garib 016-7767274 (Ampang,Desa Pandan)

6. Eyang Ventures 019-3335454 (Taman Melawati Indah)

7. En.Mohd Shamsul Anuar 011-23150684 (Wangsa Maju)

8. Pn.Nadiatul Erma 019-6664974 (Pantai Dalam,Bangsar&puncak Alam)

9. Pn.Normazidah 012-6782517 (Setapak, Wangsa maju,Ulu Klang)

10. En. Imad 012-2810403 / 013-3465121 (PusatBandaraya KL)

11. Pn.Zaleha 019-8167446 , 019-9567446 (Lembah Klang)

12. Pn.Maimunah 019-6151578 / 013-2218024 (Jln Duta)


Putrajaya

1. Pn. Zakkiyah 012-3534035

2. Pn. Siti Mariam 012-2072297 (Cyberjaya)

3. Pn. Nuraqilah Hanis 019-4375329

4. Pn. Nadia Widyawati 012-2847220

5. Pn.Halijah 0133807131 (presint 9)


Melaka

1. Siti Hajar 012-6116223

2. En. Syaril 017-6862213

3. Cik Nurulahda 010-2444990 (Asahan)

 

Negeri Sembilan

1. Pn. Rafidawati 012-3749573 (Port Dickson)

2. En. Mohd Shah 019-6505124 (Rembau)

3. En. Khadir 019-6489406 (Linggi)

4. En. Mohd Kassim  012-63524233 (Senawang)

5. Pn  Hj. Zainab 012-6979028 (Rasah Jaya)

6. Pn. Sharifah Norsiha 016-3415508 (Nilai)

7. En.Muhammad Rusydi  011-11112325 (Port Dickson)

 

Johor

1. Pn. Aida  012-7270807 (Johor Bahru)

2. En. Farhan 019-9139304 (Johor Bahru)

3. Pn. Nor Adibah 019-7571460 (Senai)

4. En. Hidayat 011-25851852 (Larkin)

5. Pn. Liza 019-7110105 (Plaza Angsana Level 5)

6. Pn. Faizah 016-6922442 (Plaza Angsana Level 2)

7. Pn. Syarifah 011-32083352 (Terminal/Pasar Awam Larkin)

8. En. Hidayat 011-25851852 (Kota Tinggi)

9. Pn.Siti Nurulfataheyah 012-3440393 (Kota Tinggi)

10. Pn.Khazian 019-6368369 (Kluang)

11. En. Khairudin 019-7721706 (Kota Tinggi)

12. En. Mohd Ali 013-7487275 (Skudai)

13. Farmasi Barakah 012-7300424 (Segamat)

14. En Mohd Faridun Naim 019-4413616 (Skudai)

15. Pn.Sharifah 012-7203643 (UTM Skudai)

16. En.Mohd Tahir Ariffin 019-7561520 (Skudai)

17. Pn.Marliana 0139858582 (felda Selancar2)

18. Pn.Nornisak 014-2222101 (Kota Tinggi)

19. Faridah Yati Store 019-7421477 (Kota Tinggi)

20. Pn.Fuziah Ahmad 012-2278645 (Larkin)


Sabah

1. Pn. Nor Asmah 019-8503387 (Kota Kinabalu)

2. Pn.Hjh Asiah Tawing 012-8245832 (Kota Kinabalu)

3. Pn.Sharifah Nurul Jannah 014-8661862 (Usukan,Kota Belud)


Sarawak

1. Pn. Asmawati 013-8174166 (Sibu)

2 .Pn. Haryati Mohd Sarkawi 019-8899467 (Kuching)

3. En. Tambi Bakeri 019-5716819 (Kuching)

4. En.Azmil 013-4322008 (Bintulu)

 

Brunei Darussalam

1. Pn. Dayana hj Ali 6738688385 

 

 

 

IKLAN PRODUK2 HOT SALES - GEGAR BERGEGAR 2015. 

KLIK SINI -  SAYA NAK TENGOK!!!

AMARAN!!!:

Berhati-hati dengan jualan murah @ harga yang dibawah harga PASARAN. Jangan biarkan diri anda menjadi MANGSA PENYANGAK2 yg sangat LICIK.

ANDA MEMBELI YANG

 "HANYA YANG TERBAIK MELAKUKAN YANG TERBAIK"

 

Bagi menghargai dan memenuhi permintaan rakyat MALAYSIA, pihak kami akan MEMPROMOSIKAN SECARA SERIUS  produk terbaru dan TERBAIK di pasaran

Khal Cuka Kurma BERKUALITI PREMIUM resipi adunan bersama MADU SIDR Terbaik!!!

Khal Cuka Kurma PREMIUM Minsyam 2014

  

Khal Cuka Kurma Premium Minsyam

MINSYAM@STORMREADERS

Salam kepada semua sahabat, semoga sentiasa dibawah payung rahmat Allah.

Seperti yg kita sedia maklum, Alhamdulillah Kempen "Membudayakan Amalan Pemakanan Sunnah" bersama MINSYAM menerima sokongan pada kami SANGAT LUARBIASA. Syukur dan terima kasih atas sokongan semua kerana menerima kami sebagai pembekal produk berasaskan Habbatus Sauda dan Zaitun serta menyambut usaha-usaha kami membudayakan amalan pemakanan yg terbaik ini.

Sehubungan dengan itu, pihak kami terus berusaha sedaya upaya untuk memenuhi keperluan dan permintaan terutamanya masyarakat di Malaysia. Beberapa langkah dan kaedah terbaik telah dan akan dilaksanakan bagi merialisasikan harapan kita bersama.

KETERANGAN PERIBADI PEMOHON (UNTUK TUJUAN PENDAFTARAN)

1)NAMA PENUH :

2)NO IC :

3)ALAMAT :

4)NO. H/P :

5)EMEL :

CALL/ SMS/ WHATSAPP 010-9004228

DAFTAR & PEMBAYARAN SEKARANG!!! PANTASSS....

 

TESTIMONI KHASIAT  TUMBUHAN AJAIB ANUGERAH ALLAH

 

Customers Care Minsyam: 010-9004228

Assalamualaikum, sahabat-sahabat yang dimuliakan dan dikasihi ALLAH SWT.

BUKTI KAJIAN

  1. antihistamine (membantu pencegahan alahan)
  2. anticancer (membantu pencegah kanser)
  3. antioxidant (membantu pencegahan kerosakan sel)
  4. antibiotic (membantu membunuh kuman)
  5. antimycotic (membantu bertindak sbg antikulat)
  6. bancho-dilating effect (membantu pengembangan saluran penafasan - asma)
  7. membantu masalah buah pinggang - batu karang, bengkak buah pinggang
  8. membantu melancarkan keluarnya kencing
  9. membantu memperlancarkan darah haid
  10. membantu melancarkan pengeluaran susu
  11. membantu masalah angin ahmar - merawat penyakit stroke / lumpuh sebelah badan
  12. membantu mengeluarkan angin dari perut
  13. membantu menambah ghairah seks
  14. membantu masalah seksual - mati pucuk, kurang ransangan seks
  15. membantu masalah dalaman wanita - fibroid, menopause, keputihan, jangkitan kulat
  16. membantu masalah penafasan - asma, batuk berkahak, bronchitis
  17. membantu masalah peredaran darah - anemia, darah tinggi, darah rendah
  18. membantu masalah mental - meningkatkan kecerdasan minda
  19. membantu masalah tulang / sendiri - gaout, arthritis dan reumatima
  20. membantu masalah kencing manis
  21. membantu masalah alergi
  22. membantu masalah migrain dan banyak lagi

 

 

TAWARAN HEBAT!!!

BERSAMA KOMUNITI PENGEDAR & PEMBORONG GUDANG MINSYAM@STORMREADERS: 

LANGKAH PERTAMA
:-

Anda perlu didaftarkan sebagai kumpulan PEMBORONG kami. Laluan FAST TRACK dan lebih JIMAT dengan belian SET USAHAWAN GUDANG MINSYAM bernilai

(27botol sauda, 27botol zaitun dan 4botol khal premium)

  1. Nama DIIKLAN di website ini FREE
  2. Flyers Minsyam di sertakan
  3. Diskaun % pengedar (MENARIK & TERBAIK)
  4. Penghantaran PANTAS
  5. Call/SMS/Whatssapp 0109004228 SEKARANG!!

 

ALHAMDULILLAH, SYUKUR...

Bagi melancarkan perjalanan, perancangan dan usaha-usaha ini, sesiapa yang berminat secara SERIUS untuk bersama-sama kami mengembangkan jaringan pembekalan yang SISTEMATIK ke SELURUH MALAYSIA sila emailkan maklumat anda ke minsyambest@gmail.com seperti berikut:-

KETERANGAN PERIBADI PEMOHON (UNTUK TUJUAN PENDAFTARAN)

1)NAMA PENUH :

2)NO IC :

3)ALAMAT :

4)NO. H/P :

5)EMEL :

6)Sila nyatakan perancangan anda untuk mempromosikan KEMPEN "Membudayakan Amalan Sunnah di Malaysia" dan bersama-sama meningkatkan pendapatan tidak kurang 80 patah perkataan.

Harapan kita semua, semoga usaha-usaha kita ke arah KEBAIKAN dan PEMBAIKAN mendapat KEREDHAAN Ilahi. Insyallah. Sekian, Terima kasih.

 

LANGKAH KEDUA :-

Setelah pendaftaran selesai, anda layak utk BELIAN BORONG
(CALL untuk maklumat lanjut)

Kaedah Pembayaran

Untuk PELANGGAN dari Malaysia, kami menerima pembayaran melalui:

Deposit Cash & Online pemindahan Bank (Maybank2u, CIMBClicks & lain-lain kaedah pembayaran seperti Paypal, sila e-mel saya.

Sila Bayar ke Akaun saya KHAIRUL SUKRI ABD RAHAMAN:

  1. CIMB 7024080217
  2. Maybank 508319058416

Untuk PELANGGAN Antarabangsa, sila e-mel saya untuk kaedah pembayaran lain seperti Paypal, Western Union, MoneyGram dan lain-lain

Email/sms: minsyambest@gmail.com @ 0122284228 berkenaan pembayaran yang telah dibuat

 

 

PERUBAHAN WARNA MINYAK HABBATUS SAUDA

 

 

Kenyataan Rasmi Minsyam Habbatus Sauda Perubahan Warna

  

Bukti KESUNGGUHAN kami menghasilkan yang terbaik

JUARA HALALFEST 2012

MINSYAM USAHAWAN HARAPAN HALALFEST 2012

Soalan: Saya pernah kena tipu dengan peniaga online sebelum ni, jadi boleh percaya ke dengan TrustedSeller (Minsyam Stormreaders)?

Trusted Seller (Minsyam Stormreaders) bukanlah anak kecil dalam bidang perniagaan online. Kami telah lama berniaga online. Kami bukan seperti kedai-kedai online lain yang tumbuh seperti cendawan dan kemudian hilang tanpa berita. Anda perlu yakin dan percaya dengan KAMI kerana :-

STORMREADERS NETWORK SDN BHD (819400-M) (AJL-93178) , ianya merupakan rangkaian usahawan muslim melalui perniagaan secara " ONLINE ". Dua tokoh agama yang dilantik oleh Syarikat sebagai Penasihat Syariah adalah Ustaz Zaharuddin Abd Rahman dan Ustaz Dr Hj Zahazan Mohamed.

  1. Minsyam Stormreaders berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.
  2. Minsyam Stormreaders mempunyai premis perniagaan di Saujana Damansara, Selangor.
  3. Minsyam Stormreaders mempunyai pengalaman dan kemudahan yang hebat untuk memberikan perkhidmatan jualan terbaik, perkongsian teknik dan ilmu pemasaran berkesan bagimembantu menjayakan usahawan yang  berdaftar.
  4. Sokongan daripada IKON-IKON "public figure" tanah air
  5. Ini kerana kami melihat "INI BUKAN HANYA SATU PERNIAGAAN, tetapi INI MERUPAKAN SATU  PERJUANGAN"
  6. Hubungi SEKARANG!!! di 012-2284228 (Pengurus Jualan BORONG)

 

Terima kasih kerana bersama-sama kami membudayakan dan mengamalkan amalan pemakananan sunnah. Dengan rasa rendah diri kami ingin kongsikan maklumat-maklumat yang sangat berguna untuk rujukan semua. Selamat beramal... Insyallah

PERHATIAN:

Produk Habbatus Sauda Gold diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan

No Pendaftaran: MAL11115065TC and CERTIFICATE NO: 246/0060 - 0

DAN juga:

Dikilangkan oleh:

Halagel Plant (M) Sdn Bhd (667266-X)

A137, Jalan 2B, Kaw. Perusahaan MIEL Sg. Lalang,

08000 Sungai Petani, Kedah Malaysia

 
KEHEBATAN HABBATUS SAUDA

Sabda Rasulullah SAW;
"Gunakanlah Habbatus Sauda' kerana didalamnya terdapat penawar pelbagai penyakit kecuali MATI".

 

"JIKA ANDA PENGAMAL HABBATUS SAUDA, PASTIKAN JADIKAN AMALAN BERTERUSAN SEBAGAI PEMAKANAN KEPERLUAN SEBAGAI SISTEM IMUNISASI BADAN ANDA...."

PETIKAN DALAM KANUN PERUBATAN IBNU SINA (980-1037 MASEHI) : "Habbatus Sauda adalah bijirin yang sangat meransang tenaga badan dan sangat membantu dalam kelelahan kronik, kehilangan semangat serta memberikan kesan therapeutic pada gangguan pencernaan, penyakit puan dan sistem pernafasan.."
Minsyam Syria Habbatus Sauda Zaitun Olive Oil

" Kapsul Habbatus Sauda NIGELLA GOLD Minsyam "

Ia merupakan kapsul habbatus sauda yang dipertingkatkan kualiti minyak menghasilkan estrak pati minyak berwarna EMAS dijamin sebagai minyak habbatus terbaik menggunakan TEKNOLOGI PERAHAN SEJUK. Penggunaan teknologi perahan sejuk adalah untuk mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalam minyak tersebut.

 

Kenapa Warna Keemasan/Gold? Habbatus Sauda biasanya warna HITAM...

Sebab kami memilih untuk meningkatkan kualiti minyak habbatus sauda dengan memperkenalkan minyak habbatus sauda emas (gold habbatus sauda). Minyak perahan sejuk adalah yang dihasilkan dengan teknik perahan yang menggunakan teknik kehangatan rendah iaitu 25 darjah celsius. (sedangkan suhu badan manusia ialah 37darjah celsius). Tidak dinafikan sekiranya terdapat elemen panas dalam proses pemerahan, maka minyak yang dihasilkan akan lebih banyak. Bagaimanapun, ciri-ciri rasa, khasiat malahan warna akan berubah. (Goreng/rebus sayur pun,  kita tak goreng lama-lama. Betul tak?

Sebagai contoh, sekiranya 1kg biji habbatus sauda diperah dengan teknik panas, akan dapat menghasilkan di antara 500g-750g minyak habbatus sauda. Berbanding dengan 150g kalau dihasilkan melalui perahan sejuk.

Dan jelas minyak habbatus sauda perahan sejuk dihasilkan dalam bentuk kuning keemasan, berbanding perahan panas yang berwarna gelap. Analogi yang mudah, boleh dilihat pada minyak masak. Semua minyak masak baru akan berwarna kuning keemasan, tapi apabila telah digunakan beberapa kali atau dihangatkan berkali-kali, warnanya akan menjadi gelap. Dan tidak lagi berkhasiat.

 

Apa yang mampu dibuat Habbatussauda?

Banyak sebenarnya. Ia meningkatkan fungsi kekebalan tubuh terhadap penyakit. Sekali gus mencegah tubuh diserangi penyakit.

Ia juga merangsang sumsum tulang dan sel yang perlu untuk system kekebalan  tubuh. Dalam erti kata lain ia turut melindungi sel biasa untuk melawan VIRUS dan juga sel ketumbuhan atau apa yang dikenali sebagai SEL TUMOR.

Dengan  meningkat fungsi system kekebalan tubuh, Habbatussauda berperanan penting dalam penyembuhan KANSER dan AIDS,  dua penyakit yang paling digeruni.

TINDAK BALAS HABBATUS SAUDA' KEMUNGKINAN SEBAB/PUNCA

Berikut adalah senarai beberapa tindak balas awal yang mungkin berlaku jika mula-mula mengambil Habbatus Sauda':

1. Muntah (Masalah sistem penghadaman)

2. Demam (Masalah usus kecil / besar)

3. Najis berdarah (Masalah anus (lubang dubur) dan buasir)

4. Cirit-birit (Masalah limpa / hati)

5. Berpeluh (pengeluaran haba dalam badan)

6. Sengal bahagian sendi (Masalah urat darah dan reaksi kelebihan asid uric)

7. Sakit Pinggang (Masalah buah pinggang)

8. Sakit tekak / kerongkong (Masalah paru-paru)

9. Kencing berbau (Masalah buah pinggang)

11. Kencing manis bertambah (Masalah hati dan pancreas)

12. Pengeluaran haid berlebihan (Proses perubatan hormon dan masalah limpa)

13. Bertambah selera makan (Proses perubatan kolestrol)

14. Bengkak anggota badan (Masalah buah pinggang)

15. Gatal hidung (Masalah resdung dan alahan)


 

Soalan-Soalan Lazim Berkenaan Minsyam

Soalan: Berapa lama produk yang saya pesan akan sampai?

Jawapan: Kami menggunakan City Link @ Nation Wide dalam urusan penghantaran produk. Untuk semenanjung Malaysia, kebiasaanya anda akan menerima produk anda dalam masa 1-2 hari dan bagi Sabah/Serawak antara 1-5 hari. Ini semua bergantung pada lokasi anda. Jika anda tinggal dibandar-banda besar, biasanya sehari anda sudah dapat produk anda. Jika anda tidak menerima produk anda selepas 3 hari, sila hubungi kami semula. Kami akan cuba bantu anda.

Soalan: Saya kerja jadi boleh ke hantar ke pejabat?

Jawapan: Saya amat galakkan kepada mereka yang bekerja agar produk yang anda pesan dipos ke pejabat anda. Anda akan dapat produk tersebut ke tangan anda.

Soalan: Takpe ke? Saya ni pemalu. Saya takut kawan pejabat/rumah tahu apa yang saya beli.

Jawapan: Usah risau. Kami telah menjalankan perniagaan intenet hampir 2 tahun. Setiap produk akan dibungkus kemas dan mustahil untuk kawan-kawan tahu apa yang anda beli kecualilah anda sendiri yang tunjukkan pada mereka. Courier Service akan hantar bungkusan ke tangan anda. Jika anda tiada dirumah, mereka takkan sama sekali letak bungkusan dalam peti surat anda. Courier Service akan meminta tandatangan anda selepas bungkusan diserahkan pada anda. Jadi anda tidak perlu risau. Pesanan anda pasti sampai. Jika hilang sekali pun, kami akan cari dan gantikan untuk anda.

Soalan: Saya masih tak yakinlah. Boleh ke saya datang jumpa tuan, ambil produk dan bayar pada masa tu?

Jawapan: Boleh saja. Jika anda ragu-ragu,anda boleh datang beli terus dengan kami di Sri Damansara, Kuala Lumpur. Sila hubungi support di 012-2284228. Waktu operasi 10 pagi - 5 petang. Untuk kawasan sekitar KL dan Putrajaya, penghantaran terus kerumah boleh diuruskan. Insyallah.

 

Customers Care Minsyam: 012-2284228
 
 
KAMI JUGA MEMBEKAL :-
 

Minyak Zaitun EXTRA VIRGIN SYRIA

TEKNOLOGI PERAHAN SEJUK (COLD PRESS)

Didatangkan khas dari negara Syria yang mana ia melalui proses perahan sejuk. Perahan sejuk (cold press) sangat penting di dalam menjaga nutrisi yang terkandung di dalam minyak zaitun.

Nabi s.a.w. bersabda:

“Makanlah minyak zaitun serta berminyaklah dengannya, kerana ia keluar dari pohon yang diberkati” (Riwayat Tirmizi)

Zaitun atau lebih dikenali di dalam istilah saintifik sebagai Oleaeurofa adalah tumbuhan yang beriklim Mediterranean. Pokoknya setinggi tiga meter. Daunnya hijau terang dan buah yang masak ranum berwarna ungu kehitaman serta amat kaya dengan vitamin A, B1, B2, C, D, E, K dan zat besi. Buah Zaitun yang paling baik kualitinya ialah yang dihasilkan di Greece. Manakala, Sepanyol dan Itali merupakan pengeluar minyak zaitun terbesar. Namun begitu 40% daripada minyak zaitun yang dijual di negara tersebut adalah berasal dari Syria.

KHASIAT MINYAK ZAITUN

  • Mengurangkan kadar kolesterol
  • Menghindari penyakit Kardiovaskular dan Arteriosclerosis
  • Mengelak pembentukan batu hempedu
  • Membantu penghadaman dan mengurangkan ulser perut
  • Antioksidan dan antikanser
  • Membantu meningkatkan metabolisme tubuh, pertumbuhan tulang dan tubuh yang baik (khasnya bagi kanak-kanak)
  • Menstabilkan asid lemak

DAPATKAN INFO TAMBAHAN:

010-9004228

 

Latest Products
Khal Cuka Kurma PREMIUM Minsyam
Khal Cuka Kurma PREMIUM Minsyam
KCK2014
RM50.00
Kopi Habbatus Sauda Munif Hijjaz
Kopi Habbatus Sauda Munif Hijjaz
KHS-MH
RM20.00
In Stock
Kopi Gam Manna Munif Hijjaz
Kopi Gam Manna Munif Hijjaz
KGM-MH
RM20.00
In Stock
PREMIUM PACK Minsyam Habbatus Sauda + Zaitun Kapsul
PREMIUM PACK Minsyam Habbatus Sauda + Zaitun Kapsul
STOK AMALAN 30 HARI
RM66.00
Kapsul Habbatussauda GOLD Minsyam
Kapsul Habbatussauda GOLD Minsyam
HSG Minsyam
RM144.00
Kapsul Zaitun EXTRA Virgin Minsyam
Kapsul Zaitun EXTRA Virgin Minsyam
EVO Minsyam
RM120.00
Zaitun Lotion Minsyam
Zaitun Lotion Minsyam
Lotion Evo Tutti Fruity
RM18.00
text_stars
Family PACK PREMIUM MINSYAM@STORMREADERS
Family PACK PREMIUM MINSYAM@STORMREADERS
PREMIUM 300
RM300.00